Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

CO2 Tablete VDL

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

CO2 Tablete VDL za bujno rast rastlin.

Proizvajalec: 

VDL
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0218

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

12,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

CO2 Tablete VDL za bujno rast rastlin.

Obstajata dve vrsti ogljikovega gnojenja: atmosfersko gnojenje z visokotlačnimi jeklenkami in plinskimi razpršilci ter ogljikovo gnojenje pri namakanju, ki ga dosežemo s temi tabletami. Prednosti uporabe tablet pred drugimi sistemi so naslednje: tablete so najbolj učinkovit in ekonomičen način za dodajanje CO2 vaši vodi za namakanje in ne potrebujete opreme za shranjevanje (steklenice) ali enote za uplinjanje ali opreme za vbrizgavanje in distribucijo, ki so po drugi strani zelo drage.

CO2 tablete VLD so počasi topne tablete, ki sproščajo CO2 z namenom, da se v rastlinah ob absorbciji gnojil ne kopičijo odvečne soli.
VDL CO2 tablete so organske sestave, kot nalašč za hidro sisteme, saj se v 5 do 6 urah popolnoma raztopijo. Z uporabo VDL CO2 tablet razredčite vse nastale usedline in grudice v vašem rezervoarju in z tem preprečite nastajanje vodnega kamna.

Uporaba:

  • 1 CO2 tableta zadošča za rezervoar vode, 100 L.
  • Tableta se raztaplja v vodi od 5-6 ur.

Poreklo: Španija

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.