Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Combo Kit 100mm inline ventilator s regulatorjem hitrosti in filtrom z aktivnim ogljem

AC Infinity Combo Kit 100mm inline ventilator s regulatorjem hitrosti in filtrom z aktivnim ogljem

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0328

Dostava: 1 - 2 dni

209,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

AC Infinity Combo Kit 100mm inline ventilator s regulatorjem hitrosti in filtrom z aktivnim ogljem

Combo Kit 100mm inline ventilator s regulatorjem hitrosti in filtrom z aktivnim ogljem

  • V setu prejmete Inline ventilator s regulatorjem hitrosti, karbonskim filtrom, cevjo, objemkam in karabinom za dvigovanje oziroma spuščanje
  • Komplet za filtriranje zraka z vsem, kar potrebujete za hlajenje, prezračevanje in nadzor vonjav v prostoru za gojenje.
  • Vsebuje linijski ventilator CLOUDLINE z regulatorjem hitrosti, ki zagotavlja tiho in učinkovito delovanje.
  • Ogljikov filter s predfiltrirno tkanino uporablja aktivno oglje 1200+ IAV za zelo učinkovito blokiranje vonjav.
  • Štirislojni prožni kanal povezuje linijski ventilator in filter s šotorom za gojenje in usmerja zračni tok.
  • Velikost kanala v kompletu: 100mm | pretok zraka ventilatorja: 280 m3/h | Hrup 29 dBA | Debelina ogljika: 38 mm | Dolžina cevi: 7,6m

OPIS IZDELKA

Sistem za filtriranje zraka v šotoru za gojenje z vsemi potrebnimi sestavnimi deli, ki jih potrebujete za prezračevanje prostora za gojenje. S sestavljanjem teh bistvenih delov vam bo ta paket pomagal hitro začeti gradnjo rastnega prostora in odpravil ugibanja pri nakupu posameznih delov. Ta komplet za vgradni ventilator vsebuje ventilator serije CLOUDLINE z 10-stopenjskim krmilnikom, ki je sposoben zagotavljati zmogljivo, a tišje delovanje. V paru z ogljikovim filtrom, ki uporablja avstralsko deviško oglje in preprečuje prodiranje vonjav iz vašega šotora za gojenje. Ta dva dela sta povezana z nizom gibkih kanalov s štirimi plastmi zaščite za pravilno usmerjanje zračnega toka stran. Dodatna oprema vključuje objemke za kanale, tkanino za pred filtre, obešalnike z vrvnimi sponkami in obešalne trakove za dokončanje namestitve. Ta izdelek je del platforme UIS™ naprav za gojenje in pametnih krmilnikov, ki so zasnovani tako, da se med seboj povezujejo in omogočajo doseganje idealnega okolja.

VENTILATOR INLINE

V prezračevalnem kompletu za šotore za gojenje je na prvem mestu serija linijskih ventilatorjev CLOUDLINE z 10-stopenjskim krmilnikom ventilatorja. Z uporabo statorskih lopatic in dvojnih hidrodinamičnih vetrnih krogov ventilator CLOUDLINE zaradi zasnove mešanega toka doseže visoko zmogljiv pretok zraka v najbolj omejevalnih aplikacijah. Škatlo motorja, ki vsebuje rotor in lopatice ventilatorja, je mogoče za lažje čiščenje in vzdrževanje ločiti od vgrajenega okvirja. Ta okvir je izdelan s plastično montažno podlago za zmanjšanje hrupa zaradi vibracij ventilatorja in ga je mogoče namestiti v katero koli smer. Dvojni kroglični ležaji zagotavljajo temu linijskemu ventilatorju življenjsko dobo 67.000 ur, kar je podprto z oceno IP-44, ki je odporna proti prahu in brizgajočim tekočinam.

S tem linijskim ventilatorjem je povezan 10-stopenjski krmilnik ventilatorja, ki omogoča optimizacijo pretoka zraka in hrupa v številnih aplikacijah. PWM-krmiljenje ventilatorja omogoča gladko nastavljanje hitrosti ventilatorja in delovanje pri izjemno nizkih vrtljajih brez hrupa motorja.

Poleg tega žičnega regulatorja hitrosti je CLOUDLINE združljiv tudi z naslednjimi regulatorji:

serije B z regulatorjem temperature

  • KRMILNIK UNC529
  • KONTROLER 69
  • KONTROLER 67
  • KONTROLER 63

OGLJIKOV FILTER

Ventilator CLOUDLINE v liniji povežite z ogljikovim filtrom, da učinkovito preprečite uhajanje vonjav iz vašega šotora za gojenje. Njegovo 38 mm debelo oglje je sestavljeno iz vrhunskega avstralskega aktivnega oglja z oceno 1200+ IAV in mikroporoznostjo RC412. Tako lahko ogljikov filter adsorbira največ molekul vonja do 33 % dlje kot drugi linijski filtri. Uporaba s priloženim predfilterjem in reverzibilnimi prirobnicami (za obračanje ogljikove plasti) lahko še podaljša njegovo življenjsko dobo. Visokozmogljiva konstrukcija je sestavljena iz aluminijastih prirobnic in mreže iz pocinkanega jekla, ki omogoča 100-odstotno prepustnost zraka.

CEVI

Namestitev prožne cevi, da povežete vgradni ventilator in ogljikov filter s šotorom za gojenje ter usmerite zastarel in smrdljiv zrak stran. Vsak priloženi komplet ima štiri plasti zaščite, ki so odporne proti raztrganinam in puščanju ter so povezane z notranjimi jeklenimi žicami, da ohranijo svojo obliko. Zunanje plasti so sestavljene iz dvojne termoplastike PVC, ki ščiti notranje plasti pred urezninami in raztrganinami ter preprečuje uhajanje zraka. Te notranje plasti so sestavljene iz ognjevarnega aluminija, ki ščiti pred obrabo in raztrganinami zaradi toplejšega pretoka zraka. 7,6m cevi vam omogoča prilagodljivost, da prilagodite dolžino cevi tako, da ustrezajo vaši uporabi.

 

    Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    Air Filtration Kit 100mm
   Ime produkta   AC-FKS4
   UPC Koda  819137022065
   Dimenzije izdelka in montaže – ventilatorska enota
   Premer Prirobnice    100mm
   Dimenzije skupaj (19.0 x 30.2 x 17.6 cm)
   Razdalja med montažnimi luknjami   (8.0 x 6.0 cm)
   Velikost luknje za vijak    Ø 0.197 in. (Ø 0.5 cm)
  Dolžina kabla do krmilnika    1,8 m
  Dolžina kabla do vtičnice    1,8 m
  Mere izdelka in namestitve – krmilnik
  Dimenzije skupaj (6.9 x 3.5 x 1.4 cm)
  Zmogljivost izdelka in tehnične specifikacije – Ventilatorska enota
  Skupni Pretok    280 m3/h
  Glasnost    29 dBA
  Vrtljaji na min    2800 RPM
  Statični Tlak    324 Pa
  V- Volt    100-240V AC
  Frekvenca    50/60Hz
  Maksimalna moč    35 W
  Povprečna moč    18 W
  TOK    0.55 A
  Tip konektorja  EU Plug – 220v
  Delovna vlažnost    35 to 85% RH
  Delovna temperatura    0 to 60°C
  Zaščita    IP 44
  Ležaji     Dual Ball
  Pozicija montaže    Hortizontalno ali vertikalno
  Predvidena življenska doba    67,000 Hours
  Certifikat    CE, RoHS

Dodatne informacije

Teža 7,9 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE