Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Dušilna cev Phonic Trap 102mm 3m

Dušilna cev Phonic Trap 102mm 3m s svojimi akustičnimi zmogljivostmi učinkovito zmanjšajo raven hrupa zračnega toka in tako nudijo edinstveno udobje uporabe.

Proizvajalec: 

HPS
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5060

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

33,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Dušilna cev Phonic Trap 102mm 3m

Dušilna cev Phonic Trap 102mm 3m s svojimi akustičnimi zmogljivostmi učinkovito zmanjšajo raven hrupa zračnega toka in tako nudijo edinstveno udobje uporabe. PhonicTrap™ cevi so kombinacija materialov, ki upoštevajo evropske standarde. Je 100% izdelan v Franciji po standardu REACH.

Zakaj Phonic Trap Isotube cevi?

  • So zelo učinkovite
  • Visokokakovosten izdelek (standard REACH)
  • So Nealergene (brez steklene volne)

Opis:

  • PVC material
  • So zvočno izolirane
  • Dolžina 3 metre
  • Premer 102mm
  • Teža 2. Kg

 

Poreklo:

Izdelano v Franciji

Dodatne informacije

Teža 1,25 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Krmilniki, Prezračevanje, Senzorji in sonde

43,01  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Ventilatorji

133,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE