Obvestilo! Dne 29.2.2024 je skladišče zaprto. Vsa sprejeta naročila po spletu bodo odpremljena dne, 1.3.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

EXCELLOFIZZ Tablete

EXCELLOFIZZ Tablete Co2 tableta je idealen produkt za vse tiste, ki gojite rastline v svojem grow box-u ali res manjših rastlinjakih skratka za vse prostore, kjer je zračenje slabše. 

Proizvajalec: 

Supernatural
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0274

Dostava: 1 - 2 dni

72,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

EXCELLOFIZZ Tablete Co2 tableta je idealen produkt za vse tiste, ki gojite rastline v svojem grow box-u ali res manjših rastlinjakih skratka za vse prostore, kjer je zračenje slabše.

Excellofizz® Co2 tableta sprosti v ozračje zadostno količino Oglikovega dioksida, katera bo nedvomno dobro vplivala na razvoj, rast in cvetenje vaših rastlin. Ogljik je ključ za dober razvoj vaših rastlin, kateri pripomore k boljšem razvoju korenin, fotosinteze ter rezultatu končnega pridelka.

V posodi je 15 CO2 tablet- 15 CO2 Tabs

Uporaba:

  • v posodo nalijte 100ml vode.
  • 1 Tableta v posodi zadošča volumnu prostora 0.28 m3.
  • Vstavite Co2 Tableto v posodo, Posodo pustite na pol odprto.
  • Počasi se bo začel sproščati Co2. Rastline, katere so v hladnejših ali v toplejših prostorih so obdani z vlago in le ti vplivajo na absorbcijo C02-ja skozi liste. Zato je priporočjivo očistiti liste, da se C02 lažje absorbira.

Uporaba v fazi vegetacije in 3 tedne med fazo cvetenja Priporočamo: Ohranjajte notranjo temperaturo pod (85°F) oziroma (29°C). Ohranjajte notranjo vlažnost pod 70%. Uporabljajte močno osvetljavo.  Zakaj ravno Excellofizz: Razlika od ostalih Co2 tablet je ta, da Excellofiz sprošča ravno pravšnjo mero Co2 in ne škoduje okolici, malim živalim in ljudem. Ne povečuje vlažnosti in z tem posledično tudi temperature. Ravno obratno, celo znajša vam vlažnost in temperaturo. ima zelo osvežujoč vonj evkaliptusa, ki celo absorbira neprijetne vonjave v prostoru.

Tableta sprošča Co2 do 5 ur. vsebnost tablete primore do zelo velikega razvoja rastline ter njenega pridelka. Omenjeni produkt je med vodilnimi v svoji kategoriji. https://www.supernaturalbrand.com/products/excellofizz/

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE