Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Gavita RS1 Remote Switch

Gavita RS1 Remote switch je enostaven kontroler za upravljanje vaših luči.

Proizvajalec: 

Gavita Lighting
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean982679-2

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

68,65  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Budseason Distribucija- Gavite Holland za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.eu

Z Gavita RS1 remote switch upravljate intenziteto svetilnosti na vaših LED enotah Gavita. Gavita RS1 Remote switch je enostaven kontroler za upravljanje vaših luči.

  • Izberite priročno dalinjsko stikalo Gavita RS1 Remote Control in ročno prilagodite intenzivnost svetlobe, ki jo proizvaja vaša LED Gavita svetilka.

Gavita RS1 Remote Control Lahko upravlja z izhodno močjo vse od 1 pa vse do 1000 enot.1-1000 enot. Z Časovno funkcijo možnosti vklopa in izklopa ter 60-100-odstotnim razponom zatemnitve in 15 odstotnim ojačanjem žarnice, kadar je to potrebno! Enostavna za montažo in uporabo.

  • Če ne potrebujete neverjetne funkcionalnosti in inteligentnih dejanj glavnega krmilnika (zelo priporočljivo), vam daljinsko stikalo Gavita RS1 nudi res lepo in preprosto alternativo za upravljanje vaših LED luči.

 

Budseason Distribucija- Gavite Holland za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.eu

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Dobro je vedeti

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ni na zalogi
-20%
Razsvetljava za vzgojo rastlin, LED Enote

312,80  Z vklj. DDV

Razsvetljava za vzgojo rastlin, Sijalke LED

12,20  Z vklj. DDV

NOVO
Headshop, LED Enote, Razsvetljava za vzgojo rastlin

360,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
LED Enote, Razsvetljava za vzgojo rastlin

79,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE