BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

-20%
-20%

Gavita RS1 Remote Switch

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Gavita RS1 Remote switch je enostaven kontroler za upravljanje vaših luči.

Proizvajalec: 

Gavita Lighting
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean982679-2

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

67,34  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Budseason Distribucija- Gavite Holland za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.eu

Z Gavita RS1 remote switch upravljate intenziteto svetilnosti na vaših LED enotah Gavita.

Gavita RS1 Remote switch je enostaven kontroler za upravljanje vaših luči.

Izberite priročno dalinjsko stikalo Gavita RS1 Remote Control in ročno prilagodite intenzivnost svetlobe, ki jo proizvaja vaša LED Gavita svetilka.

Gavita RS1 Remote Control Lahko upravlja z izhodno močjo vse od 1 pa vse do 1000 enot.1-1000 enot. Z Časovno funkcijo možnosti vklopa in izklopa ter 60-100-odstotnim razponom zatemnitve in 15 odstotnim ojačanjem žarnice, kadar je to potrebno! Enostavna za montažo in uporabo.

 

Če ne potrebujete neverjetne funkcionalnosti in inteligentnih dejanj glavnega krmilnika (zelo priporočljivo), vam daljinsko stikalo Gavita RS1 nudi res lepo in preprosto alternativo za upravljanje vaših LED luči.

 

Budseason Distribucija- Gavite Holland za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.eu

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Dobro je vedeti

RAZSVETLJAVA

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

Osvetlitev v notranjih prostorih.

Svetloba in elektrika sta pomembna orodja za podporo gojenja rastlin v zaprtih prostorih. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja. Zato ne pozabite, da ima rastoča rastlina drugačen čas izpostavljenosti kot cvetoča rastlina. Na splošno je za rastočo rastlino izbrano 18 ur svetlobe, za cvetoče pa 12 ur. To velja tako za klasično žarnico za rast kot za LED osvetlitev. Stvari so se spremenile s prihodom LED razsvetljave. LED osvetlitev oddaja manj toplote in idealno temperaturo je lažje nadzorovati.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Razsvetljava za vzgojo rastlin, Led

12,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Dodatna oprema, Merilne naprave, Namakanje, Razsvetljava za vzgojo rastlin

106,14  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Led, Razsvetljava za vzgojo rastlin

214,00  Z vklj. DDV

TOP SELLER
-10%
Led, Razsvetljava za vzgojo rastlin

71,99  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.