Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

GPH Uptake 1 L

Green Planet GPH Uptake 1 L je huminska kislina, ki se uporablja pri absorpciji GPH, je v tekoči obliki. GPH je bistvena sestavina v zemlji ali vrtu brez prsti, saj kaže čudovite koristne lastnosti.

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2024

Dostava: 1 - 2 dni

13,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

GPH Uptake 1 L

Green Planet GPH Uptake 1 L je huminska kislina, ki se uporablja pri absorpciji GPH, je v tekoči obliki. GPH je bistvena sestavina v zemlji ali vrtu brez prsti, saj kaže čudovite koristne lastnosti.

Absorpcija GPH je bistven organski dodatek, dopolnjen s koreninami. GPH huminska kislina je za vse vrtove s prstjo ali brez zemlje in povečuje absorpcijo hranil v vseh fazah rasti rastlin ter zagotavlja vir energije za koristne mikrobe. Huminske snovi dokazano povečajo vsebnost klorofila, povečajo dihanje, izzovejo hormonom podobne sposobnosti in vedno znova dokazano povečujejo donos. Če ste ekološki vrtnar ali samo uporabljate mineralne soli v zemlji ali mediju, podobnem prsti, potrebujete GPH, da povečate svoje trdo delo.

GPH huminska kislina zagotavlja vir energije za koristne talne mikrobe, kot so bakterije in glive. Huminska kislina ima visoko vsebnost ogljika, ki je vir energije za talne mikrobe. Ko je ogljik izkoriščen, naredi na voljo manjšo frakcijo, imenovano fulvična kislina, ki kaže sposobnost keliranja ali omogoča lažjo dostopnost hranil, kar poveča njihovo absorpcijo. Tudi fulvični del kaže hormonu podoben odziv.

Huminska kislina pomaga pri izboljšanju strukture tal, kar vodi do boljšega razmerja med zrakom in vodo, kar se načrtom zdi zaželeno. Prav tako imajo huminske snovi visoko CEC ali kationsko izmenjalno kapaciteto, kar govori o njihovi bioaktivnosti. Huminska kislina, pridobljena iz Humalita, ima najvišji CEC od vseh virov, zato je najbolj zaželena za kmetijstvo.

Kako deluje?

GPH Uptake je topna formula huminske kisline, ki pomaga rastlini pri absorpciji hranil v celotnem življenjskem ciklu. Huminska kislina deluje kot kelator in ko jo dodamo, bo izboljšala sposobnost vaše zemlje, da zadrži hranila. To pomeni, da vaš rastni medij zadržuje vsa dodana hranila, dokler jih vaša rastlina ni pripravljena uporabiti. Ko so pripravljene za uporabo, kelatne lastnosti huminske kisline spremenijo hranila v obliko, ki jo rastlina zlahka sprejme. Posledično rastlina lažje absorbira bistvena nepremična mikrohranila, kot je kalcij. Huminska kislina spodbuja tudi kolonizacijo mikoriznih gliv v rizosferi rastline. Mikoriza omogoča rastlini, da v celoti izkoristi hranila, ki se nahajajo v območju korenin, ki bi sicer bila nedostopna. To poveča sposobnost rastline za močno zeleno rast v vegetativni fazi in impresiven pridelek v fazi cvetenja.

Uporaba in doziranje:

  • Za optimalne rezultate uporabite ob vsakem zalivanju ali gnojenju v povezavi z vašim rednim urnikom hranjenja: 5 ml/L vode.
  • Za rastline, ki rastejo hidroponično, uporabite GPF Uptake.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Canna

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

49,99  Z vklj. DDV 44,99  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE