Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Green Buzz Organic Bloom Liquid 250 ml

Green Buzz Organic Bloom Liquid 250 ml je ekoče NPK-2-3-4 gnojilo za uspešno fazo cvetenja. Tekoče gnojilo Organic Bloom Liquid zahvaljujoč pred pripravljeni raztopini zagotavlja močnejše poganjke.

Proizvajalec: 

Green Buzz Liquids
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07023

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Green Buzz Organic Bloom Liquid 250 ml

Green Buzz Organic Bloom Liquid 250 ml je ekoče NPK-2-3-4 gnojilo za uspešno fazo cvetenja. Tekoče gnojilo Organic Bloom Liquid zahvaljujoč pred pripravljeni raztopini zagotavlja močnejše poganjke. Rastlinam takoj zagotavlja 50 % hranil, preostalih 50 %, ki hranijo mikrofloro, pa rastlinam zagotovi po 7–10 dneh, odvisno od rastnega medija in mikroorganizmov v njem. Skrbno izbrane, visokokakovostne sestavine vam bodo zagotovile novo, vrhunsko doživetje okusov.

Opomba:

  • Optimalna pH-raven hranilne raztopine (5,8–6,5) zagotavlja nenehno razpoložljivost vseh hranil, potrebnih v fazi cvetenja.
  • Za optimalne rezultate priporočamo, da upoštevate naš gojitveni koledar. Za dodatne informacije si oglejte našo brošuro z informacijami o izdelku, ki je na voljo pri vašem lokalnem prodajalcu ali na spletu na www.gb-liquids.com.

Uporaba:

  • Prednost imajo priporočila uradnih svetovalnih centrov.
  • Pred vsako uporabo dobro pretresite.
  • Na dnu je lahko vidna tanka plast sredstva, ki se zlahka raztopi, ko sredstvo pretresete. To ne vpliva na kakovost. Gre za posledico visoke koncentracije organskih hranil.

Doziranje, Hranilna raztopina za zalivanje:

  • 2–5 ml na liter vode
  • Rastlinam v zemlji dodajte z vsakim zalivanjem.
  • Kateri koli drug rastni medij-3-5 ml na liter vode

Napotek

  • Ko listi postanejo temno zelene barve, zmanjšajte količino gnojila za 30 %.
  • Če listi postanejo svetlejši, povečajte količino gnojila, dokler listi ne dobijo normalne barve, ter nadaljujte s to količino gnojila.

 

Sestavine:

  • organsko NPK-gnojilo (2-3-4).
  • Snovi za pospeševanje rasti: vinasa, aloe vera, huminske in fulvinske kisline, aminokisline, izvlečki pese, preslice in vrtnice ter eterična olja najvišje kakovosti.

Stranske sestavine:

  • Ca, Mg, Fe, S, Zn, Mn, Si, Cu, Bo.

Analiza proizvajalca:

  • nitratni dušik: 0,03 %, amonijev dušik: 0,66%, organski dušik: 1,49%, skupni dušik: 2,17%, fosfor (P 2 O 5 ): 3,03%, sulfat (SO 4 ): 5,91%, kalij (K 2 O in SiOH 4 ): 4,37%, magnezij (Mg): 1,89%, železo (Fe): 526 ppm, baker (Cu): 61 ppm, cink (Zn): 106 ppm, bor (B): 39 ppm, mangan (Mn): 137 ppm, silicij (Si): 82 ppm

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

Metrop

METROP Distribucija gnojil za Slovenski in Hrvaški Trg!

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE