Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Liquid Oxygen 1L

Growth Technology Liquid Oxygen 1L zagotavlja koreninskemu sistemu pri rastlinah močan vir dodatnega kisika. Tekoči kisik preprečuje koreninske bolezni, še posebej pri gojenju na hidroponiki.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2037

Dostava: 1 - 2 dni

11,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Liquid Oxygen 1L

Growth Technology Liquid Oxygen 1L zagotavlja koreninskemu sistemu pri rastlinah močan vir dodatnega kisika. Tekoči kisik preprečuje koreninske bolezni, še posebej pri gojenju na hidroponiki.

Kaj je Liquid Oxygen?

Liquid Oxygen (tekoči kisik) je močna raztopina vodikovega peroksida (H2O2).

Ko se meša z vašo hranilno raztopino, se vodikov peroksid razgradi na molekulo vode (H2O) in kisikov atom (O). Nato se bo kisikov atom pridružil drugemu kisikovemu atomu in tvoril stabilno raztopljeno molekulo O2, ki “oksigenira” vodo ali pa bo napadla mikrobe ali druge organske molekule in jih razgradila. Na ta način tehnologija rasti – tekoči kisik ustvarja visoko oksigenirano in sterilno koreninsko območje. Korenine uspevajo v močno oksigenirani raztopini in pomanjkanje koreninskih bolezni zagotavlja, da ne dobijo gnilobe korenin.

Sterilna raztopina, ki jo ustvarja ta izdelek, pomeni, da ni primerna za ekološko gojenje ali za uporabo z drugimi proizvodi, ki vsebujejo ali potrebujejo prijazne mikrobe. Peroksid bo uničil te mikrobe skupaj z neprijaznimi vrstami, zaradi česar je ta izdelek neprimeren za uporabo v teh okoliščinah rasti.

Uporaba tekočega kisika?

Tekoči kisik se uporablja skozi celoten cikel rasti in cvetenja. Tekoči kisik je primeren za uporabo v katerem koli mediju/ substratu še posebej hidroponiki. Odsvetujemo uporabo tekočega kisika pri ekološkem kmetovanju saj tekoči kisik ne deluje dobro na mikrobe. Tekoči kisik je jedek in zahteva uporabo zaščitnih gumijastih rokavic.

Doziranje:

  • 1 ml tekočega kisika na 1 liter vode in dobro premešajte. Preverite pH vrednost.

 

POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in rokavice! Zaščitite oči! Čuvajte izven dosega otrok!

 

 

 

 


Dodatne informacije

Teža 1,3 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE