Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi Bio Bloom 1 L

Gnojilo Hesi Bio Bloom 1 L je namenjen za fazo cvetenja. 100 % naravno, veganska pridelava, na osnovi rastlinskih izvlečkov.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07072

Dostava: 1 - 2 dni

16,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi Bio Bloom 1 L

Gnojilo Hesi Bio Bloom 1 L je namenjen za fazo cvetenja. 100 % naravno, veganska pridelava, na osnovi rastlinskih izvlečkov.

N-P-K: 4-2,5-5

Bio Hesi Bloom je gnojilo posebej za fazo cvetenja vaših rastlin. Temelji na zelo uspešnem konceptu kompleksa Hesi Bloom Complex, vendar je 100 % ekološko in vegansko – tako da lahko gnojite z mirno vestjo, kar zadeva okolje in vaše zdravje.

Trajnostno gnojenje za močne popke.

Zaradi sestave rastlinskih izvlečkov je Bio Hesi Bloom veliko nežnejši od običajnih mineralnih gnojil. Kljub temu dosežete zelo močno in trajnostno gnojenje. Vaše rastline lahko razvijejo zelo močne in gosto rastoče popke, ki pokajo od aromatičnih terpenov.

N-P-K v pravem razmerju – iz čistih rastlinskih izvlečkov.

Bio Hesi Bloom vsebuje N-P-K v razmerju 4-2,5-5. Ta kombinacija je idealna za potrebe po hranilih v fazi cvetenja. Ker se Bio Hesi Bloom lahko zelo hitro absorbira, se hranila hitro premaknejo na mesta, kjer so potrebna – rože! V primerjavi z Bio Hesi Grow je vsebnost fosfatov bistveno povečana, kar omogoča rastlinam, da tvorijo razsežna socvetja in vam na koncu dajejo bujne pridelke.

Primerno za vse načine gojenja in substrate.

Ne glede na to, ali gojite v zemlji, kokosu ali s hidroponskim sistemom, v zaprtih prostorih ali na prostem, je Bio Hesi Bloom idealen. Bio Hesi Bloom se lahko uspešno uporablja celo v vertikalnem vrtnarjenju. Ker to gnojilo ne kristalizira kot nekatera mineralna gnojila in ne vsebuje velikih suspendiranih delcev, ne maši kapalnikov ali mikro šob.

Odmerjanje:

  • 50 ml na 10 L vode

Uporaba:

  • Gnojite 1-2x tedensko (odvisno od sorte rastline in njene velikosti)

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Plagron

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE