BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Humic 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Humic 1 L je spodbujevalec mikrobnih aktivnosti, strukture tal, povečanja prehranskega zadrževanja in zmanjša porabo vode.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2051

Dostava: 1 - 2 dni

22,27  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Terra Aquatica Humic 1 L.

Humic 1 L je spodbujevalec mikrobnih aktivnosti, strukture tal, povečanja prehranskega zadrževanja in zmanjša porabo vode. Izhaja iz novega naravnega vira huminske kisline. Ta nova tehnologija omogoča čist izdelek, brez ostankov.

Humic je izdelan iz čistega lesenega humusa in vsebuje izjemno visok odstotek sredstev aktivnega humusa. Te organske spojine izboljšajo absorpcijo hranil. Poleg tega lahko Humic prav tako lahko uporabljamo kot dodatek za izdelavo komposta.

Navodila in uporaba:

  • Za Lončnice zmešajte eno čajno žličko Humic na 3,79L vode.
  • Za travnik, vrt in dvoriščne rastline, zmešajte 100g izdelka Humic v pribljižno 19L vode ter namakajte po želji.
  • Uporabite v obdobju rasti (4-8 krat letno) oziroma približno 100g na 300 m2 (4-8 krat letno) s cevjo z razpršilcem ali s kateremkoli drugim pripomočkom za namakanje.

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode.

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.