Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hydro A+B 2x 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Plagron Hydro A+B 2x 1 L je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja. Gnojilo Plagron Hydro A+B 2x 1 L je primerno za gojenje rastlin na hidroponiki.

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0690

Dostava: 1 - 2 dni

20,76  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Plagron Hydro A+B 2x 1 L je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja. Gnojilo Plagron Hydro A+B 2x 1 L je primerno za gojenje rastlin na hidroponiki. To edinstveno tekoče gnojilo vsebuje vse mikroelemente v obliki visoko kakovostnih kelatnih agentov (DTPA). To omogoča, da se ratlina optimalno razvije, tudi če pH vrednosti ni idealna in če je temperatura zemlje/prsti nizka.

Lahko se uporablja v vseh vrstah inertnih substratov.

Navodila:

  • Pred uporabo dobro pretresite
  • Uporabite to hranilno raztopino v vsakem namakanju
  • Hranite v temnem prostoru pri sobni temperaturi (0°C – 30°C)
  • Vedno uporabljajte Hydro A v kombinaciji s Hydro B v razmerju 1 : 1
  • Hydro A in B sta primerna za odpadne vode in sisteme za recikliranje

Doziranje:

  • 1,6 ml na 1 L vode

Sestava:

  • HYDRO A: voda, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat, kalijev klorid; Dušik (N skupaj) 5 % (dušikov dušik (NO3) 5 %), kalijev oksid, topen v vodi (K2O) 2 % (K2O)
  • HYDRO B: GNOJIVO EC. NPK raztopina gnojila (2 – 4 – 9). Dušik (NO3) 1,9 %), v vodi topen fosforjev pentoksid (P2O5) 4 % in v vodi topen kalijev oksid (K2O) 9 %

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 2,5 kg

Dobro je vedeti

House & Garden

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

26,84  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE