Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Jeklena cevna objemka 100mm 2. Kos AC Infinity

Ta Jeklena cevna objemka 100mm 2. Kos AC Infinity v dvojnem pakiranju je zasnovana za pritrditev različnih sestavnih delov kanalov.

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1900

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Jeklena cevna objemka 100mm 2. Kos AC Infinity

Ta Jeklena cevna objemka 100mm 2. Kos AC Infinity v dvojnem pakiranju je zasnovana za pritrditev različnih sestavnih delov kanalov.

 

  • Zasnovana je za pritrjevanje sestavnih delov kanalov, kot so kanali in ventilatorji.
  • Konstrukcija iz nerjavnega jekla (razred 316 SAE) z zaklepom na črvov pogon.
  • Vsaka enota je prevlečena s sijajnim premazom, odpornim proti rjavenju in koroziji.
  • Sponke enostavno zategnite s križnim ali ploščatim izvijačem.
  • Za velikosti kanalov: 4″/ 100 mm | Material: Material: nerjaveče jeklo | Število kosov v pakiranju: 2

 

OPIS IZDELKA

Ta objemka za kanale je zasnovana za pritrditev različnih sestavnih delov kanalov. Ima močno konstrukcijo iz nerjavnega jekla (razred 316 po SAE) s črvno ključavnico. Poleg tega morajo naše objemke prestati strog postopek nadzora kakovosti, ki zagotavlja, da sta pritrjevanje in zategovanje gladka, da se črvni pogon ne zatakne in da po namestitvi ne zdrsne. Dvojna vrsta vijačne glave omogoča uporabo križnih ali ploščatih izvijačev za nastavitev objemk. Vsaka objemka je prevlečena s sijajnim premazom, ki je odporen proti rjavenju in koroziji. V vsakem pakiranju sta dve objemki.

 

UPORABA

Uporablja se za pritrjevanje in povezovanje različnih vrst sestavnih delov kanalov, vključno s kanali, ogljikovimi filtri, linijskimi ventilatorji, montažnimi rešetkami, loputami za povratni tok in drugim.

 

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Krmilniki, Prezračevanje, Senzorji in sonde

43,01  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Ventilatorji

133,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE