BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Kayser CO2 Reducirni ventil

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

KayserCO2 Reducirni ventil za zmanjšanje in reduciranje tlaka CO2 v vašem prostoru.

Proizvajalec: 

Kayser
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0084

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

244,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

KayserCO2 Reducirni ventil. Kayser ventili so med vodilnimi proizvajalci.

KayserCO2 Reducirni ventil za zmanjšanje in reduciranje tlaka CO2 v vašem prostoru. Kayser ventili so med vodilnimi proizvajalci.

Enostaven in najučinkovitejši način vbrizgavanja CO2-ja v vaš prostor za gojenje rastlin. Merilnik tlaka, merilnik pretoka in električni magnetni ventil.

Namestitev in uporaba:

  • Namestimo ga naravnost na jeklenko.
  • Uporablja se skupaj s z vsemi tipi krmilnikov znamke TechGrow CO2.

Poreklo: Nizozemska

Garancija: 6. mesecev

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.