Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Objemka AC Infinity 150mm

Objemka AC Infinity 150mm je preprosta in učinkovita objemka zagotavlja popolno podporo za cevovode, ogljikove filtre, linijske ventilatorje, montažne rešetke, lopute in drugo.

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1041

Dostava: 1 - 2 dni

22,75  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Objemka AC Infinity 150mm

Objemka AC Infinity 150mm je preprosta in učinkovita objemka zagotavlja popolno podporo za cevovode, ogljikove filtre, linijske ventilatorje, montažne rešetke, lopute in drugo.

  • Gumijasta cevna spojka, zasnovana za varno povezovanje komponent kanalov in preprečevanje uhajanja zraka.
  • Konstrukcija iz mat črne gume je prožna in vzdržljiva ter se zlahka prilega odprtinam kanalov in cevovodov.
  • Zmanjšuje hrup, saj absorbira zvočne valove vibracij ventilatorja in zračnega toka, ki potuje skozi kanale.
  • Ustvarja zrakotesno tesnjenje in oprijemanje z nastavljivimi cevnimi sponkami iz nerjavnega jekla z zaklepi na črvni pogon.
  • 100mm premera, spojka ustreza linijskim ventilatorjem in ogljikovim filtrom s trdnimi odprtinami kanalov v gojitvenih obratih in obratih HVAC.

OPIS IZDELKA

Gumijasta objemka, zasnovana za varno in zrakotesno povezovanje priključkov kanalov, da se prepreči kakršna koli izguba zračnega toka. Struktura iz nitrilbutadienske gume se zaradi svoje prožne in prilagodljive zgradbe gladko prilega priključkom in cevovodom. Močna gumijasta konstrukcija z absorpcijo zvočnih valov tudi zavira hrup in vibracije ter tako ustvarja tišje okolje za gojenje ali HVAC. Če želite zagotoviti še tesnejšo povezavo, lahko pritrdilne elemente iz nerjavnega jekla prilagodite s črvnimi ključavnicami, ki so vgrajene v rebraste utore vzdolž gumijaste objemke in jo zaklenejo na mestu. Pri uporabi prožnih spojk za pritrditev sestavnih delov kanalov ta gumijasta spojka zagotavlja enostavno namestitev in dolgotrajno prileganje.

UPORABA

Ta mat črna spojka se varno prilega kanalom in cevovodom. Njegova trpežna gumijasta zasnova preprečuje uhajanje zraka in zmanjšuje hrup v prostorih za gojenje, šotorih za gojenje in prostorih HVAC. Ta preprosta in učinkovita objemka zagotavlja popolno podporo za cevovode, ogljikove filtre, linijske ventilatorje, montažne rešetke, lopute in drugo.

 

   Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    Noise Reduction Clamp, 6-Inch/ 150mm
   Ime modela   AC-RCA6
   UPC Koda  819137023536
   Dimenzija produkta
   Premer objemke  6 in. (15.2 cm)
   Specifikacija
   Material    Nitril Guma (NBR Grade 65A)
   Barva    Mat črna
   Objemka jeklo    Kaljeno jeklo
   Črvni pogon Lock head    Phillips and Flat Head

Dodatne informacije

Teža 0,45 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE