Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ona Block Tropics 170 gram

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Neutralizator neprijetnih vonjav Ona Block Tropics 170 gram je idealen za nadzor vonjav in je primeren za vse manjše prostore.

Proizvajalec: 

ONA
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0950

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

11,60  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Ona Block Tropics 170 gram

Neutralizator neprijetnih vonjav Ona Block Tropics 170 gram je idealen za nadzor vonjav in je primeren za vse manjše prostore. Namestimo ga lahko v telovadno torbo, delovno omaro, garderobno omaro, v bližino WC-ja vaših hišnih ljubljenčkov ali v vaš avtomobil. ONA Block je neutralizator vonjav v trdni obliki. Je kompleksna formula sestavljena iz esencialnih olj. Ne škoduje ljudem, živalim in rastlinam.

Ne glede na to, ali ga postavite v omaro ali pod avtosedež, bo nevtraliziral najmočnejše vonjave in vam pustil prijeten sladkast vonj.

Navodila za uporabo:

ONA Block so hiter in enostaven način za boj proti vonjavam pri njihovem izvoru. Preprosto odprite in izpostavite zraku ali odstranite blok iz posode. Trajanje bloka bo različno, vendar bo učinkovit približno 4 tedne glede na pretok zraka in okolje okoli bloka. Če želite omejiti količino nadzora nad vonjavami in podaljšati življenjsko dobo bloka, odprite pokrov s cvetličnim vzorcem, zaradi česar je odličen za shranjevanje oblačil, omare in telovadne torbe. Če želite povečati izpostavljenost ONA, lahko odstranite blok iz plastičnega ohišja ali pa, da še povečate površino, lahko nekaj bloka naribate v skledo.

Idealno za majhne površine:

ONA Block so idealni za vonjave hišnih ljubljenčkov okoli pasjih košar, pladnjev za stelje in stranišč. Avtomobili, čolni in avtodomi so primerni za bloke, še posebej, če so bili skladiščeni in podvrženi vlagi ali plesni! ONA Block bo sprostil svoj močan nevtralizator vonja in zaščitil lokacijo brez neželenih vonjav.

Ona Block lahko uporabite tudi za nevtralizacijo vonjav v vašem prezračevalnem sistemu, če jih uporabljate v povezavi z našimi zračnimi filtri ONA.

LAHKO SE UPORABLJA V :

  • Kadilnicah, kuhinji, sanitarijah, omarah, prezračevalnih sistemih oz. Povsod kjer so prisotne nezaželene vonjave.

NAVODILA ZA UPORABO:

  • ONA nevtralizira vonjave, tako da izhlapi in pride v stik z molekulami vonjave
  • Odstranite pokrov ter postavite posodo v prostor, kjer je dober pretok zraka
  • Izboljšajte nadzor nad neprijetnimi vonjavami, tako da dodaste ONA Gel v posodo, kar bo povečalo hlapenje
  • Nadzorujte vonjavo, tako da povečate oz. zmanjšate izpostavljeno količino ONA Gel

Rok trajanja je od 1-2 meseca

Poreklo: Velika Britanija

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

Krmilniki, Prezračevanje, Senzorji in sonde

43,01  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Ventilatorji

133,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.