Obvestilo! Dne 29.2.2024 je skladišče zaprto. Vsa sprejeta naročila po spletu bodo odpremljena dne, 1.3.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Ozon Generator 500

Ozon Generator 500 mg/h proizvaja ozon za odstranjevanje vonjav in sterilizacijo zraka. Ozon, ki ga proizvaja ta generator, oksigenira mikroorganizme ali onesnaževala, ki povzročajo neprijetne vonjave in jih trajno odstrani.

Proizvajalec: 

Cornwall Electronics
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0655

Dostava: 1 - 2 dni

99,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Ozon Generator 500 mg/h proizvaja ozon za odstranjevanje vonjav in sterilizacijo zraka. Ozon, ki ga proizvaja ta generator, oksigenira mikroorganizme ali onesnaževala, ki povzročajo neprijetne vonjave in jih trajno odstrani.

Odpravi neprijeten vonj organskega izvora in cigaretnega dima v prostoru. Zmanjšuje in odpravlja strupene pline, kot sta formaldehid in toluen, ki se oddajajo iz pohištva, oblačil in barv.

Dve vrsti načina delovanja z ozonom:

  • Ozon 1: 15-minutni cikel se ponavlja neprekinjeno vklopljen, 120 izklopljen.
  • Ozon 2: ozonator deluje 10 minut in se nato izklopi.

Specifikacija:

  • Električne zahteve: AC220 V / 50 Hz.
  • Napetost: 18 W.
  • Proizvodnja ozona: 500 mg/h.
  • Način delovanja ozona: 2. stopnji

Pomembno:

  • Ozonatorja NE postavljajte v prostor za gojenje. Naj bo zunaj prostora za gojenje, kvečjemu pred vhodom.
  • Delujoča naprava ob delovanju v prisotnosti ljudi ne presega varnostne meje 0,05 ppm, ki jo je določil španski Nacionalni inštitut za varnost in zdravje pri delu (INSST) a zadrževanje v prostoru vseeno odsvetujemo!

Poreklo: Španija

Dodatne informacije

Teža 2,5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE