Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

PH up 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

PH up 1 L se uporablja se za zvišanje pH vrednosti hranilne raztopine.  

Proizvajalec: 

Advanced Hydroponics
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0645

Dostava: 1 - 2 dni

10,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

PH up 1 L

PH up 1 L se uporablja se za zvišanje pH vrednosti hranilne raztopine.  

NAVODILA UPORABE: 

  • Pred uporabo dobro pretresite Uporabljajte po navedenih količinah Vsebina (+UP) v embalaži je pripravljena za takojšnjo uporabo.
  • Previdno dodajte majhno količino +UP k vaši hranilni raztopini in dobro premešajte Izmerite vrednost pH Če je potrebno dodajajte +UP dokler ne dosežete želeno pH vrednost (dobro premešajte pred vsako meritvijo).

SESATAVA

  • Kalijev hidroksid 28,2%
  • Kalijev Hidroksid se  uporabljaja v kemični industriji, pri proizvodnji čistil, gnojil v agrokemikalij, kot razkužilo  v kirurgiji, za pridobivanje mehkih kalijevih mil, barvil…Kalijev hidroksid je hidroskopičen, v vodi pa se raztaplja. Raztopina kalijevega hidroksida je močno bazična in lahko dobro nevtralizira kisline.

POZOR:

Ker je močno alkalna raztopina, povzroča hude opekline na koži, poškodbe oči in je nevaren pri zaužitju. Pri vdihavanju povzroči hudo draženje zgornjih dihal in kašljem opeklinami ter oteženim dihanjem. Lahko povzroči pljučni edem in kemični pneumontis. Pri stiku z očmi povzroči hude opekline, rdečino in bolečino,možnost hudih poškodb oči, nevarnost oslepitve. Pri zaužitju lahko povzroči hude opekline prebavnega trakta, bruhanje. Pri stiku z kožo povzroči hude opekline,možne so globoke razjede. Nujno poiskati zdravniško pomoč!

 

SKLADIŠČENJE, UKREPANJE in UPORABA: Hraniti zaklenjeno izven dosega otrok (v primeru splošne uporabe). Ne vdihavati hlapov. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Nositi primerno zaščitno obleko: Rokavice in zaščitna očala Ob nezgodi ali slabem počutju takoj poiskati zdravniško pomoč (po možnosti pokazati etiketo in embalažo

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

Merilne naprave

Zakaj so pH metri tako pomembni?

Vrednost pH kaže, kako kisla / bazična je tekočina ali zemlja. Da bi vaše rastline uspevale, je pomembno, da pazite na pH vrednost v tleh in vodo za namakanje!

Večina rastlin se najbolj udobno počuti v rahlo kislem do rahlo alkalnem okolju. To ustreza pH vrednosti od 6 do 7,5.

Izbira prave merilne naprave je odvisna od dejavnikov, kot sta želena natančnost in vaš proračun. Oglejte si naš izbor in si zagotovite pregled!

Vprašati? Z veseljem vam pomagamo najti pravi pH meter za vas in vaše projekte!

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ni na zalogi
Namakanje

115,90  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

26,84  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Namakanje

6,10  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

31,23  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.