Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

PH up 1 L

PH up 1 L se uporablja se za zvišanje pH vrednosti hranilne raztopine.  

Proizvajalec: 

Advanced Hydroponics
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0645

Dostava: 1 - 2 dni

10,00  Z vklj. DDV 9,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

PH up 1 L

PH up 1 L se uporablja se za zvišanje pH vrednosti hranilne raztopine.  

NAVODILA UPORABE: 

  • Pred uporabo dobro pretresite Uporabljajte po navedenih količinah Vsebina (+UP) v embalaži je pripravljena za takojšnjo uporabo.
  • Previdno dodajte majhno količino +UP k vaši hranilni raztopini in dobro premešajte Izmerite vrednost pH Če je potrebno dodajajte +UP dokler ne dosežete želeno pH vrednost (dobro premešajte pred vsako meritvijo).

SESATAVA

  • Kalijev hidroksid 28,2%
  • Kalijev Hidroksid se  uporabljaja v kemični industriji, pri proizvodnji čistil, gnojil v agrokemikalij, kot razkužilo  v kirurgiji, za pridobivanje mehkih kalijevih mil, barvil…Kalijev hidroksid je hidroskopičen, v vodi pa se raztaplja. Raztopina kalijevega hidroksida je močno bazična in lahko dobro nevtralizira kisline.

POZOR:

Ker je močno alkalna raztopina, povzroča hude opekline na koži, poškodbe oči in je nevaren pri zaužitju. Pri vdihavanju povzroči hudo draženje zgornjih dihal in kašljem opeklinami ter oteženim dihanjem. Lahko povzroči pljučni edem in kemični pneumontis. Pri stiku z očmi povzroči hude opekline, rdečino in bolečino,možnost hudih poškodb oči, nevarnost oslepitve. Pri zaužitju lahko povzroči hude opekline prebavnega trakta, bruhanje. Pri stiku z kožo povzroči hude opekline,možne so globoke razjede. Nujno poiskati zdravniško pomoč!

 

SKLADIŠČENJE, UKREPANJE in UPORABA: Hraniti zaklenjeno izven dosega otrok (v primeru splošne uporabe). Ne vdihavati hlapov. Če pride v oči, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Nositi primerno zaščitno obleko: Rokavice in zaščitna očala Ob nezgodi ali slabem počutju takoj poiskati zdravniško pomoč (po možnosti pokazati etiketo in embalažo

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

NAMAKANJE

Namakanje!

Tukaj boste našli vse na področju črpalk, ribnikov in zalivanja vašega pridelka. Tukaj lahko najdete vse vrst črpalk, tehnik zalivanja in namakalnih sistemov.

Si želite lepe, dolge poletne počitnice? Toda ali ne želite, da bi vrt ob vrnitvi postal bolj rjav od vas? Razumljivo! Tisti, ki so v svoj vrt vložili veliko ljubezni in časa, ne marajo vrta dolgo pustiti samega na suhem. In ni vedno znan, prijatelj ali družinski član, ki bi lahko prevzel skrb.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ni na zalogi
Namakanje

115,90  Z vklj. DDV 104,31  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

26,84  Z vklj. DDV 24,16  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Črpalke in doziranje, Namakanje

6,10  Z vklj. DDV 5,49  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Namakanje

14,60  Z vklj. DDV 13,14  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE