Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Plant Guard 1 L

Plant Guard 1 L je vir tekočega kalijevega silikata, ki spodbuja zdravje in razvoj rastlin v vseh fazah rasti. Kalijev silikat je vitalni element, ki ga rastline uporabljajo na celični ravni za izgradnjo naravne obrambe rastlin skozi razvoj celične stene. 

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1974

Dostava: 1 - 2 dni

12,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Plant Guard 1 L

Plant Guard 1 L je naš dodatek kalijevega silikata, ki se uporablja v vegetaciji.

in cvetoče faze rasti. Silikat poveča togost celičnih sten vaše rastline, da podpira težji pridelek in poveča odpornost na okoljski stres.

Kako deluje Plant Guard?

Plant Guard je vir tekočega kalijevega silikata, ki spodbuja zdravje in razvoj rastlin v vseh fazah rasti. Kalijev silikat je vitalni element, ki ga rastline uporabljajo na celični ravni za izgradnjo naravne obrambe rastlin skozi razvoj celične stene. Silikat krepi celične stene za robustna stebla in veje, ki lahko podpirajo težke plodove v fazi cvetenja. To tudi pomeni, da se lahko več vode in hranilnih snovi zlahka prenaša po rastlini, kar spodbuja hitrejšo in bolj zdravo rast.

Tog celični razvoj iz silikata bo povečal sposobnost rastline, da prenese okoljske obremenitve, ki lahko nastanejo kot posledica visokih in nizkih temperatur. Ker rastlina uporablja silicijev dioksid za izgradnjo celic, postane patogenom, kot sta rja in pepelasta plesen, težje vstopiti in poškodovati rastlino.

Neuporabljen silicijev dioksid se kopiči v zunanji plasti (povrhnjici) celičnih sten, da prepreči poškodbe, ki jih povzročijo škodljivci. Plant Guard zagotavlja, da hidroponično gojene rastline dobijo optimalno količino kalijevega silikata za pravilno izgradnjo naravne obrambe.

Uporaba in doziranje:

  • Dodajte 0,5 ml/L (2 ml/Gal) vsakič, ko gnojite v povezavi z rednim urnikom hranjenja.
  • Prekinite 2 tedna pred žetvijo.
  • Plant Guard razredčite ločeno, preden ga zmešate z drugimi hranili.

Sestava:

  • Topni fosfor (K2O)……………………………….3,0 %
  • Izhaja iz: kalijevega silikata.

VSEBUJE TUDI NERASTLINSKE PREHRANSKE SESTAVINE:

  • 0,05 % silicijevega dioksida (SiO2), pridobljenega iz kalijevega silikata

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  Povzroča draženje kože, sluznice.

Nosite zaščitna očala in gumijaste rokavice!

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE