BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Protect 60 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0344

Dostava: 1 - 2 dni

24,09  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Terra Aquatica Protec


Protect je regenerator in utrjevalec za rastline saj krepi imunski sistem pri rastlini ter pospešuje proizvodnjo alkaloidnih limf v listju in cvetju. Krepi obrambni sistem rastlin in odvrača mrčes.

Uporaba: Pred uporabo vsakič dobro pretresite. Uporabite zvečer ko je pristoen mrak oziroma tema, 3x z eno tedenskim intervalom pri nižji vlagi od 75%.

Protect hranite na sobni temperaturi.

Doziranje: Nabolje je uporabiti demineralizirano vodo pri foliarni uporabi. 3 do 5ml na liter vode oziroma 40 do 60 kapljic na liter vodi.

Sestava: GHE Protect je biološko razgradljiv, sestavljen iz naravnih ekstraktov rastlin in sadja. Vsebuje oligoelemente.

Sestavljen je iz 100 % naravnih ekstratktov rastlin in sadja

Protect ne vsebuje kemičnih, sintetičnih snovi in umetnih gnojil in je recikliran ekološki proizvod.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok! 

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.