BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Seed Booster Plus 10 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0791

Dostava: 1 - 2 dni

19,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Pospeševalnik kalivosti Plagron Seed Booster Plus je zmogljiv in varen pospeševalnik, kateri pospeši kalivostni cikel z impresivno 40% z uporabo inovativne tehnologije encimov. Esencialna hranila v Booster Seed Plus zagotavljajo varno kalivost in zdrav razvoj korenin. Tudi starejša semena kalijo hitro in enostavno.

Istočasno Seed Booster Plus ščiti rastline pred škodljivimi plesni in bakterij v času kalitve.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo dobro pretresite; Seed Booster se lahko uporablja na vseh substratih in je primeren za vse vrste sistemov za zalivanje; Uporabljajte ga za vsako zalivanje do prve tvorbe listov; Uporabite Seed Booster Plus pri vsakem zalivanju do oblikovanja prvih listov; DOZIRANJE: 7 kapljic na 1L vode. SESTAVA:  Voda, sorbitol, sladkor, celulozni encimi, pektinski encimi; Stabilizator encimov (solucija) z aktivnostjo: 125 BPU in 100 FBG.  SHRANJEVANJE: V pokončnem položaju in temnem prostoru (0 – 30°C).

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.