Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Silicate 5 Kg

Terra Aquatica Silicate 5 Kg je mineralni dodatek silicija naravnega izvora. Silicij je bistven element za rastline še posebej na hidroponiki.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean167

Dostava: 1 - 2 dni

61,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Silicij, T.A. Silicate 5 Kg

Terra Aquatica Silicate 5 Kg je mineralni dodatek silicija naravnega izvora. Silicij je bistven element za rastline še posebej na hidroponiki. pH nevtralni Silikat vsebuje biološko preoblikovane organske snovi in ​​naravno glino pridobljeno iz silicijeve kisline. Silikat zagotavlja naravno topno obliko silicija kater vstopa v rastlinske celice in gradi ščit pred raznoraznimi boleznimi in napadi žuželk.

Silikat stabilizira pH hranilne raztopine in prevodnost, kar zmanjšuje stres za hitro rastoče rastline. Silikat ščiti tudi pred toksičnostjo kovin. Nenazadnje, Silikat vsebuje več kot 60 mineralov, ki za rastline dodajajo več hranilnih elementov.

Prednosti:

  • Bogatejši s silicijem
  • Manjši delci za boljšo topnost silicija
  • Vključuje več karbonatov za boljšo stabilnost pH
  • Rastlini ponuja kalcij

Uporaba:

  • Ob vznožju vsake rastline: potresemo 1 čajno žličko (približno 4 g)
  • V hranilni raztopini: 4 g / 10 L
  • Prašek neposredno na listih: 10 g do 50 g / m² ali s foliarnim razprševanjem raztopine 4 g za 10 L vode

OPOZORILO: Silikatni in koristni mikroorganizmi

  • Silikat deluje v sinergiji z vsemi T.A. izdelki. Vendar pa se poleg koristnih mikroorganizmov (Trikologic, Trikologic S) uporabljajo le v foliarni aplikaciji ali lokalizirano (suha uporaba), da se ne upočasni namestitev koristnih populacij mikroorganizmov v substrat
  • Nasprotno pa v silikatni sestavi, ki raste v odprtih tleh, stimulira rast koristnih mikroorganizmov in pomaga ustvariti koristno naravno okolje za izjemno zdrave rastline

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE