Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

SMC SpiderMite Control Orchid Blend (100ml)

SMC SpiderMite Control Orchid Blend (100ml) je unikaten uničevalec rdečega pajka za sledeče rastline ( preverjeno) Koponplja, Orhideje, Plumerije. 

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0820

Dostava: 1 - 2 dni

13,73  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

SMC SpiderMite Control Orchid Blend (100ml)

SMC SpiderMite Control Orchid Blend (100ml) je enak izdelek kot klasičen SpiderMite le da ta izdelek ob uporabi naredi še sijočo plast po škropljenih delih rastline.

Growth Technology SMC SpiderMite Control je naravni Bio Insekticid 100% naravni uničevalec rdečega pajka, posebej namenjen pri vzgoji in gojenju Orhidej, konoplje kot tudi plumerij.

Izredno učinkovit napad na pršice, rdečega pajka, katero je bistvenega pomena pri gojenju rastlin da le te ostanejo zdrave.

Nadzor pršice je še posebej pomemben v rastlinjakih ter ostalih zaprtih prostorih za gojenje saj imajo tam insekti idealne pogoje za svoj razvoj. 100% učinkovitost.

Doziranje:

  • Dodajte 8ml na 1 liter vode, poškropite nad in pod listi. (Izognite se direktnemu škropljenju po plodovih ali cvetju).

Uporaba:

  • Škropite takoj, ko opazite znake poškodb listov oziroma pršiče, pajkov. SpiderMite kontrol lahko uporabljate skozi celoten cikel rasti
  • 100ml zadošča za 12.5 litrov razrečene mešanice

Sestava:

  • SMC je sestavljen iz naravnih organskih rastlinskih olj in izvlečkov kanole, koriandra…in učinkovito uničuje ter iztreblja škodo, katero povzroča insekt.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode ter obiščite zdravnika. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Pest kontrola, Athena Ag, Gnojila in dodatki, Pest Kontrola pripravki

59,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Pest kontrola, Athena Ag, Pest Kontrola pripravki

215,00  Z vklj. DDV

Pest kontrola, Alien Hydroponics, Hidroponika, Pest Kontrola pripravki, Tekočine za hidro sisteme

93,08  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Pest kontrola, Pest Kontrola pripravki

30,11  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE