BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Spark (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Crazy Hills
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1297

Dostava: 1 - 2 dni

24,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Organski spodbujevalec cvetenja Crazy Hills Spark 1 L

Spark izvira iz Ascophyllum nodosum, arktične morske alge v tekoči obliki. Njegova posebna formula je polna kalija in rastnih hormonov ter mikrohranil, zasnovana tako, da v vaši rastlini spodbudi brstenje, cvetenje in rast plodov.

Spodbujajte presnovo rastline tako, da jo uporabljate v fazi cvetenja pridelka. Njegova izjemna fitohranila bodo povečala število brstov in cvetov na vaši rastlini, kar bo imelo za posledico večje donose. Z drugimi besedami, pomagalo bo spodbuditi cvetenje vašega notranjega ali zunanjega vrta, preden boste lahko rekli “Ascophyllum nodosum”!

Spark je biostimulant, “individualno odobren v skladu z §9a DMG 1994” za hobi vrtnarstvo, vrtnarstvo in kmetijstvo, in je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primeren za ekološko kmetovanje.

SUROVINE:

          Morske alge (izvleček Ascophyllum nodosum)

SESTAVA:

          55 % organske suhe snovi

          Makrohranila: 0,2 % N (Dušik), 0,01 % P2O5 (Fosfat), 3,5 % K2O (Kalijev oksid), topen v vodi

UPORABA:

          Spark je namenjen gojenju vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cvetjem, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončnih tleh, medijih brez tal ali hidroponiki. Uporabite Spark vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem ob prvih znakih cvetenja.

          Splošno hranjenje: Zmešajte 20 – 30 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.

          Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.

          Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 – 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.

          Hidroponika: 20 – 40 ml / 1000 L hranilne raztopine med pridelovalnim ciklom

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.