Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

TechGrow S-2 CO2 Sensor (2000ppm)

Z uporabo tega pametnega senzorja TechGrow S-2 CO2 Sensor (2000ppm) kot monitorja CO2 dosegite optimalne pogoje v svojem rastlinjaku, prostoru za gojenje ali hidroponski kmetiji. Poln funkcij, ki vam pomagajo zagotoviti najboljše okolje vašim rastlinam, lahko meri koncentracijo CO2 in zazna svetlobo.

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0207

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

259,01  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

TechGrow S-2 CO2 Sensor (2000ppm)

S-2 senzor CO2 (2000 ppm)

Z uporabo tega pametnega senzorja TechGrow S-2 CO2 Sensor (2000ppm) kot monitorja CO2 dosegite optimalne pogoje v svojem rastlinjaku, prostoru za gojenje ali hidroponski kmetiji. Poln funkcij, ki vam pomagajo zagotoviti najboljše okolje vašim rastlinam, lahko meri koncentracijo CO2 in zazna svetlobo. Z razponom od 0 ppm do 2000 ppm, hitrostjo odziva 1 minuta in samodejnim umerjanjem lahko zagotovite, da vaše rastline rastejo v pravem okolju.

Za dodatno udobje vam samodejni svetlobni senzor omogoča enostavno preklapljanje med dnevnim in nočnim načinom! Če bi senzor raje nastavili ročno, ga lahko z zanesljivim DIP stikalom nastavite na neprekinjen dnevni način. Poleg tega imate možnost ročne kalibracije senzorja na svežem zraku pri 400 ppm z uporabo enega od naših krmilnikov CO2.

S-2 je popolnoma združljiv s krmilniki T-Nano, T-Micro in T-1 Pro CO2 podjetja Techgrow.

 

Specifikacija:

 • Natančne meritve koncentracije CO2 v vaši sobi vsako sekundo
 • Vgrajen svetlobni senzor
 • Samodejno preklapljanje med dnevnim in nočnim načinom
 • Vgrajen svetlobni senzor lahko nastavite na neprekinjen dnevni način (ročno nastavljeno)
 • Funkcija ročnega umerjanja in testiranja senzorja CO2
 • Zelo natančen nedisperzivni infrardeči (NDIR) senzor

 

Ključne specifikacije:

 • Merilno območje: 0ppm – 2.000 ppm
 • Prilagodljivost: koraki po 10 ppm
 • Hitrost merjenja: Vsako sekundo
 • Povezljivost: 1 UTP port
 • Združljivost Techgrow: T-Nano, T-Micro in T-1 Pro

 

 

Poreklo: Nizozemska

Garancija: 6. mesecev

 

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE