BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

TechGrow Clima Control ECO Plus (15A)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

TechGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0765

Dostava: 1 - 2 dni

183,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

TechGrow

TechGrow je krmilnik za uporabo dveh ventilatorjev. Z prezračevanje Clima Control Eco 15A nadzorujete do 2 ventilatorja in natančno ustvarja pravo klimo v vaši sobi. Pospešuje počasneje kot drugi krmilniki, da doseže stabilnejšo klimo. Tudi klimatsko napravo Eco 15A je zelo enostavno namestiti. Z vrtljivimi gumbi lahko enostavno nastavite želeno temperaturo in histerezo ter minimalno in največjo hitrost ventilatorja. Sodobna programska oprema bo naredila vse ostalo!

Po nastavitvi želene temperature bo Clima Control Eco 15A temperaturo vedno vzdrževal.
Ko temperatura preseže “nastavljeno vrednost + histereza”, se hitrost ventilatorja počasi povečuje. Ko temperatura pade pod “nastavljena vrednost – histereza”, se bo hitrost ventilatorja počasi zmanjševala. Po želji lahko nastavitve krmilnika (začasno) zaobidemo, da ventilatorji delujejo s polno hitrostjo (100%).

Lastnosti:

– Priklopi in vklopi (Plug&play)
– Enostaven za uporabo
– Temperatura območja nastavitve: 10 ° C – 45 ° C
– Območje nastavitve histereza: 1 ° C – 7 ° C
– Nastavljiva najmanjša in največja hitrost ventilatorja
– Priključena temperaturna sonda s 4,5-metrskim kablom
– Vrtljivi gumbi za enostavno nastavitev nastavitev
– Primerno za priključitev 2 ventilatorjev
– Možnost neprekinjene polne hitrosti ventilatorja (100%)
– Enostavna zamenjava varovalk
– Vključena dodatna varovalka

Ni združljivo z Techgrow senzorji!!

Poreklo: Nizozemska

Garancija: 1. Leto

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Ventilatorji

117,12  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.