Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Ventil Smart Tech

Pametni Ventil Smart Tech , ki se aktivira s senzorjem vlage in vlažnosti brez napajanja, je nov patentiran regulator za nadzor pretoka vode do rastlin, ki omogoča vsakemu uporabniku, da vzpostavi sistem brez vzdrževanja s pladnjem, lonci in dovodom vode.

Proizvajalec: 

Smart Tech
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0812

Dostava: 1 - 2 dni

24,01  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Ventil Smart Tech

Pametni Ventil Smart Tech , ki se aktivira s senzorjem vlage in vlažnosti brez napajanja, je nov patentiran regulator za nadzor pretoka vode do rastlin, ki omogoča vsakemu uporabniku, da vzpostavi sistem brez vzdrževanja s pladnjem, lonci in dovodom vode.

Kako deluje pametni ventil?

Pametni ventil ima dva predela – eden je odprt v okolje, drugi pa tvori kanal, skozi katerega pod določenimi pogoji teče voda. Oba predela sta popolnoma ločena z membrano, ki prenaša tlak. V “odprtem” predelu je vgrajen natančno izdelan disk pametnega aktuatorja. Ta disk zaznava potrebo po zalivanju in omogoča zalivanje po potrebi.

Ko je pametni ventil ustrezno povezan z rezervoarjem za vodo, sprožilec zazna vlažnost in razpoložljivost vode v okolju rastlinskih korenin ter se odzove tako, da odpre ali zapre pretok vode. Če je vlažnost manjša od 70 %, aktuator ventila ostane v suhem, nenapihnjenem stanju (slika 1), voda pa se skozi ventil steka v zemljo pri koreninah rastlin.

Voda teče, dokler aktuator pametnega ventila ne zazna, da lokalna vlažnost presega 70 %. Nato nabrekne, zapre ventil in prepreči pretok vode (slika 2). V tem nabreklem stanju ostane, dokler se vlažnost ne vrne na nižjo raven. Ko se vlažnost zmanjša, se disk skrči na prvotno velikost in obliko, postopek pa se začne znova.

Nastavljiv regulator globine vode Smart Tech Valve s številčnico.

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Dobro je vedeti

Merilne naprave

Zakaj so pH metri tako pomembni?

Vrednost pH kaže, kako kisla / bazična je tekočina ali zemlja. Da bi vaše rastline uspevale, je pomembno, da pazite na pH vrednost v tleh in vodo za namakanje!

Večina rastlin se najbolj udobno počuti v rahlo kislem do rahlo alkalnem okolju. To ustreza pH vrednosti od 6 do 7,5.

Izbira prave merilne naprave je odvisna od dejavnikov, kot sta želena natančnost in vaš proračun. Oglejte si naš izbor in si zagotovite pregled!

Vprašati? Z veseljem vam pomagamo najti pravi pH meter za vas in vaše projekte!

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Ni na zalogi
Namakanje

115,90  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

26,84  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Namakanje

14,60  Z vklj. DDV

Merilne naprave in pripomočki, Namakanje

69,95  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE