Dne, 27.3.2024 bo skladišče odprto od 9.00 do 12.00 ure. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

NOVO

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

AC Infinity CLOUDLINE PRO S6 Ventilator z regulatorjem hitrosti 150mm

AC Infinity CLOUDLINE PRO S6 Ventilator z regulatorjem hitrosti 150mm je zasnovan za tiho prezračevanje v prostorih za gojenje rastlin, prenos ogrevanja, hlajenja v prostore, kroženje svežega zraka in hlajenje AV omar.

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0714

Dostava: 1 - 2 dni

169,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

AC Infinity CLOUDLINE PRO S6 Ventilator z regulatorjem hitrosti 150mm

AC Infinity CLOUDLINE PRO S6 Ventilator z regulatorjem hitrosti 150mm je zasnovan za tiho prezračevanje v prostorih za gojenje rastlin, prenos ogrevanja, hlajenja v prostore, kroženje svežega zraka in hlajenje AV omar.

  • Ima žični 10-stopenjski krmilnik ventilatorja; združljiv tudi z vsemi krmilniki UIS z inteligentnim programiranjem.
  • Motor EC s PWM-krmiljenjem zagotavlja tiho in energetsko učinkovito delovanje z minimalno toploto in hrupom.
  • Zasnova z mešanim tokom s statorsko lopatico in hidrodinamičnimi vetrnimi krogi omogoča dovajanje zračnega toka na območjih z velikim uporom.
  • Velikost prirobnice: 150mm | Dimenzije: 20 x 32 x 21,5 cm | Pretok zraka: 683 m3/h| Hrup: 32 dBA | Ležaji: Kroglični ležaji: dvojni kroglični ležaji

OPIS IZDELKA

Pametni ventilator z vgrajenim kanalom je zasnovan za tiho prezračevanje prostorov za hidroponično gojenje, povečanje ogrevanja/hlajenja prostorov, kroženje svežega zraka, izpuščanje projektov in hlajenje AV omar. Ventilator z mešanim pretokom lahko ohranja pretok zraka tudi v aplikacijah z visokim statičnim tlakom. Vgrajen je EC-motor s PWM-krmiljenjem za tiho in energetsko učinkovito delovanje. Ohišje motorja, ki vsebuje rotor in lopatice ventilatorja, je mogoče za lažje čiščenje in vzdrževanje ločiti od vgrajenega okvirja. Vključuje pametni krmilnik z dinamičnim klimatskim in časovnim programiranjem ter se lahko poveže z več napravami UIS. Ta izdelek je del platforme naprav za gojenje in pametnih krmilnikov UIS™, ki so zasnovani tako, da se med seboj povezujejo in omogočajo doseganje idealnega okolja.

NATANČEN REGULATOR HITROSTI:

Regulator hitrosti omogoča nastavitev hitrosti ventilatorja kanala med desetimi stopnjami hitrosti za optimalno raven hrupa in pretoka zraka v različnih okoljih. Natančen nadzor pretoka zraka podpira vrhunski EC-motor kanalskega ventilatorja, ki je natančno krmiljen s PWM (pulzno širinsko modulacijo). To mu omogoča nemoteno delovanje pri izjemno nizkih vrtljajih na minuto, ne da bi povzročal hrup motorja. Opremljen je tudi z rezervnim pomnilnikom, ki ohrani zadnjo nastavitev hitrosti, kadar koli se izklopi napajanje iz krmilnika.

TIHA IN ENERGETSKO UČINKOVITA ZASNOVA:

Ta kanalski ventilator uporablja zasnovo z mešanim tokom s statorsko lopatico in dvojnimi hidrodinamičnimi vetrnimi krogi, kar mu omogoča zagotavljanje pretoka zraka tudi v aplikacijah, kjer je gibanje zraka omejeno. V motorju so nameščeni dvojni kroglični ležaji z nazivno zmogljivostjo 67 000 ur, kar omogoča montažo ventilatorja za kanale v katero koli smer. Enota ima stopnjo zaščite IP44, ki zagotavlja visoko odpornost proti prahu in tekočinam, zato se dobro obnese tudi v zahtevnih okoljih.

UPORABA:

Ta tihi sistem kanalskih ventilatorjev je priljubljen v različnih aplikacijah, vključno s hlajenjem prostorov za AV opremo, omar, regalov in omar. Zaradi nizke ravni hrupa in naprednih nadzornih funkcij se uporablja tudi pri različnih projektih kroženja zraka in prezračevanja, vključno s prostori za hidroponično gojenje in šotori, odvajanjem zraka iz kopalnic in podstrešij ter drugimi namestitvami.

RAZLIČNI PAMETNI KRMILNIKI ZA CLOUDLINE VENTILATORJE:

  • KONTROLER 69, neodvisno programiranje krmilnika UIS ( ni priložen, treba ga je kupiti posebej)
  • KONTROLER 69 PRO, neodvisni programski krmilnik UIS ( ni vključen, treba ga je kupiti ločeno)
  • KONTROLER 69 PRO+, neodvisni programski krmilnik UIS, 8-portni ( ni vključen, treba ga je kupiti posebej)
   Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    CLOUDLINE S6
   Ime modela    AI-CLS6
   UPC Koda    819137020306
   Dimenzije izdelka in montaže – ventilatorska enota
   Premer prirobnice    150mm
   Skupna dimenzija    (21.2 x 32.0 x 20.0 cm)
   Razdalja med luknjami za  montažo     (8.0 x 6.0 cm)
   Velikost luknje za vijak    (Ø 0.6 cm)
   Cord Length to Controller    300cm
   Dimenzije izdelka in montaže – krmilnik
   Skupna dimenzija    (8.5 x 3.6 x 1.3 cm)
   Uspešnost izdelka in tehnične specifikacije
   Maksimalen pretok    683 m3/h
   Glasnost    32 dBA
   Statični tlak    503 Pa
   V Volt    100-240V AC
   Frekvenca    50/60Hz
   Maksimalna poraba    70 W
   Povprečna poraba    38 W
   TOK    0.94 A
  Vrsta priključka za  napajanje    US Plug (NEMA 1-15 Type-A)
  Delovna vlažnost    35 to 85% RH
  Delovna temperatura    5 to 60°C
  Zaščita    IP 44
  Ležaji    Dual Ball
  Montažni položaji    Horizontalno ali vetikalno

 

 

Dodatne informacije

Teža 3,7 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE