Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Adjust-A-Wing Avenger Medium

Reflektor Adjust-A-Wing Avenger Medium je velik reflektor in je primeren za HPS sijalke od 250W do 600W. Ob uporabi dodatnega okovja lahko pritrdite tudi CMH-LEC žarnice.

Proizvajalec: 

Adjust-A-Wings
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean002222

Dostava: 1 - 2 dni

99,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Adjust-A-Wing Avenger Medium

Reflektor Adjust-A-Wing Avenger Medium je velik reflektor in je primeren za HPS sijalke od 250W do 600W. Ob uporabi dodatnega okovja lahko pritrdite tudi CMH-LEC žarnice. Praktična sestava in namestitev adjust a wing avenger reflektorja. Reflektor je primeren za gojenje rastlin v zaprtih in odprtih prostorih v rastlinjakih.

Z reflektorjem Adjust a wing reflektor Avenger z steklenim premazom micro izboljšamo odbojnost svetlobe v prostoru do 88%

Priporočena uporaba reflektorja je od 40 do 50cm nad rastlinam. Reflektor Avenger pokriva prostor do maksimalne dimenzije 120x 120cm. V kolikor ga dvignete nad rastline več kot 50cm  lahko zagotavlja dobro osvetljitev do 150x 150cm.

Opis:

  • Zelo praktičen
  • Primeren za sijalke: 250W in 600W
  • Reflektivna odbojnost 88%
  • Priloženo E40 okovje
  • Priložen Spreader

 

Poreklo: Avstralija

Dodatne informacije

Teža 3 kg

Dobro je vedeti

RAZSVETLJAVA

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

Osvetlitev v notranjih prostorih.

Svetloba in elektrika sta pomembna orodja za podporo gojenja rastlin v zaprtih prostorih. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja. Zato ne pozabite, da ima rastoča rastlina drugačen čas izpostavljenosti kot cvetoča rastlina. Na splošno je za rastočo rastlino izbrano 18 ur svetlobe, za cvetoče pa 12 ur. To velja tako za klasično žarnico za rast kot za LED osvetlitev. Stvari so se spremenile s prihodom LED razsvetljave. LED osvetlitev oddaja manj toplote in idealno temperaturo je lažje nadzorovati.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala, Razsvetljava za vzgojo rastlin

68,65  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
-20%
Razsvetljava za vzgojo rastlin, LED Enote

312,80  Z vklj. DDV

Razsvetljava za vzgojo rastlin, Sijalke LED

12,20  Z vklj. DDV

NOVO
Headshop, LED Enote, Razsvetljava za vzgojo rastlin

360,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE