BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

CO2 Exhale Bag

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

CO2 Exhale Bag pripomore rastlinam, da rastejo hitreje.

Proizvajalec: 

EasyGrow
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0216

Dostava: 1 - 2 dni

54,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

CO2 Exhale Bag

Revolucija v “indoor” CO2 sistemih za gojenje rastlin!  Nova zasnova za prostore do 3 x 3 metre ter življensko dobo do 9. mesecev

KAKO DELUJE:

  • Fotosinteza je proces, kjer listi rastline proizvajajo ogljikove hidrate
  • Svetloba, CO2 in voda se pretvorijo v ogljikove hidrate z delovanjem klorofila v kloroplastih rastlin;
  • Rastline, ki se gojijo v zaprtih prostorih pod umetno svetlobo, pogosto trpijo zaradi pomanjkanja CO2-ja kar preprečuje normalno delovanje fotosinteze;
  • Ko je rastlina zmožna koristiti fotosintezo kot je potrebno, bodo tudi boljši rezultati (večji prinos in večje rastline).

CO2 Exhale Bagkultivira CO2, 24h/dan brez potrebe za ponovno polnjenje ali uporabo drugih dragih CO2 enot: Micelijina masa kultivira CO2 in mikroporozni odzračevalni obliž pušča CO2 konstantno, tudi do 6 mesecev; ExHale Cultivator je primeren za manjše ali srednje velike prostore oz. eden ExHale Cultivator zadošča za 4-6 rastlin; ExHale je primeren za vegetativno fazo kot tudi za cvetenje.

NAVODILA ZA UPORABO:

  • Ni potrebno prižiganje oz. ugašanje Luči
  • Enostavno se postavi, na primer, v growbox in se pusti, da opravlja svoje delo
  • Najboljši način za dobavo CO2-ja vašim rastlinam je z konstantno izpostavljenostjo rastlin CO2-ju;
  • Neprekinjena dobava CO2-ja, neposredno na vaše rastline je najboljši način za zagotavljanje pravilne količine CO2-ja, ki ga vaša rastlina potrebuje;
  • S tem, ko postavite ExHale rahlo nad rastlino, boste zagotovili, da bo rastlina dobila dovolj CO2-ja za 24h/dan, vse do 6 mesecev.

PREDNOSTI: Ni potrebno vzdrževanje! Ne potrebujete gretja! Ne potrebujete elektrike! Samo CO2!!

Dodatne informacije

Teža 2 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.