Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Apogee MQ-500 PAR Meter(NEW Blue Sensor)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0734

Dostava: 1 - 2 dni

707,60  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full spectrum z novim tipom SONDE (plava)

Z Quantum metrom APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full spectrum merite PAR, forosintezno radiacijo pri razsvetljavi: HPS, CMH in LED!

APOGEE QUANTUM METER MQ-500 je naprava za natančno merjenje fotosintetično aktivnega sevanja iz vseh svetlobnih virov HPS, CMH in LED. Ima ročni števec, pritrjen s kablom, ki prikazuje in shranjuje meritve. Senzor vključuje modro ojačano silicijevo fotodiodo in optične filtre po meri z robustnim, samočistilnim dizajnom ohišja senzorja, eloksiranim aluminijastim ohišjem z akrilnim difuzorjem. Tipične aplikacije vključujejo merjenje PPFD nad krošnjami rastlin v zunanjih okoljih, rastlinjakih in rastnih komorah ter odsevne ali premajhne (prenesene) meritve PPFD v istih okoljih. Kvantni senzorji se uporabljajo tudi za merjenje PAR / PPFD v vodnih okoljih, vključno z akvariji s slano vodo, kjer gojijo korale.

Merilnik ima vzorčni in dnevniški način ter zabeleži integrirano dnevno skupno vrednost v mol m-2 d-1. V vzorčnem načinu se zabeleži do 99 ročnih meritev. Način dnevnika bo vklopil / izklopil merilnik in meril vsakih 30 sekund. Vsakih 30 minut merilnik povpreči šestdeset 30 sekund meritev in zapiše povprečno vrednost v pomnilnik. Merilnik lahko shrani do 99 povprečij, ko bo poln, bo začel najstarejšo meritev prepisovati z novimi. Integrirani skupni dnevni znesek bo zabeležen iz 48 povprečnih meritev (v 24-urnem obdobju). Meritve vzorcev in dnevnikov je mogoče pregledati na LCD-prikazovalniku ali s prenosom podatkov v računalnik, vendar je mogoče celotno dnevno vsoto ogledati samo s prenosom podatkov v računalnik. Za prenos podatkov v računalnik potrebujete komunikacijski kabel AC-100 (standardni kabel USB ne bo deloval) in programsko opremo ApogeeAMS.

APOGEE QUANTUM METER MQ-500 Full Spectrum Quantum meter 400-700nm, priložen nov TIP senzorja za merjenje PAR-a.

Ko gojite rastline na hidroponiki, zemlji, kokosovimi vlakni in aeroponskih sistemih v zaprtih prostorih, boste potrebovali vrsto merilnih instrumentov, ki bodo koristili vašemu pridelku. Vsako od teh orodij ima posebno vlogo pri rasti vaših rastlin – in njihovem morebitnem donosu.

Ponujamo vam široko izbiro, kot so pH-metri, EC-merilniki, obdelava vode, nadzor CO2, temperatura in vlažnost, vodni filtri, kalibracijske rešitve ter rešitve za čiščenje in vzdrževanje. Od A-Z boste našli vse, kar iščete med iskanjem po naših merilnih instrumentih.

Ne glede na to, ali ste nov v pridelavi v zaprtih prostorih (ali na prostem) ali ste komercialni pridelovalec – vsako od teh orodij vam bo pomagalo pridelati letino. Vsak od teh merilnih instrumentov je zasnovan tako, da vaše rastline ohranja zdrave.

Z uporabo merilnih instrumentov prihranite čas in denar ter zagotavljajo, da bodo vaše rastline videti bolj zdrave kot kdaj koli prej.

Specifikacija:

– Kalibracijski odklon: ± 5%
– Merilno območje: 0-4000 µmol x M ^ (- 2) X s ^ (- 1)
– Ponovljivost meritev: <0,5%
– Dolgoročno poslabšanje natančnosti merjenja: <2% na leto
– Nelinearnost: <1% (do 4000 µmol x m ^ (- 2) X s ^ (- 1))
– Časovni odziv: <1 ms
– Vidno polje: 180 °
– Območje svetlobnega spektra: 389-692 Nm ± 5 nm (valovna dolžina, kjer je odziv večji od 50% največjega)
– Spektralna selektivnost: <10% od 412 do 682 Nm ± 5 nm
– Smerni odziv (Kosine): ± 5% pri kotu 75 ° Zenita
– Azimutna napaka: <0,5%
– Napaka nagiba: <0,5%
– Temperaturni odziv: -0,11 ± 0,03% C ^ (- 1)
– Merilna negotovost v dnevnem skupnem: <5%

– Sonda: ojačana modra silicijeva fotodioda- NOV MODEL sonde!

– Pokrov: ohišje iz eloksiranega aluminija z akrilnim difuzorjem
– Popolnoma odporen na prah in vodo (IP68)
– Delovno okolje: 0-50 ° C (pri največ 90% RH do 30 ° C, pri 70% RH do 50 ° C); ločen senzor lahko potopite do globine do 30 metrov
– Velikost instrumenta (D x š x V): 126 x 70 x 24 mm
– Velikost sonde: Ø 24 mm, dolžina 37 mm
– Teža: 100 g (vključno s 5 m kablom)
– Kabel: 2 m zaščiten, dvovijačna žica, na voljo dodatni kabel, TPV guma
– Navodila o uporabi v priponki v angleškem jeziku!

V paketu prejmete:
– MQ500 Quantum Meter
– Sonda (ojačana modra- silicijeva fotoioda
– Sonda pritrjena na MQ500 Quantum meter (2. meter dolžina kabla)

Garancija: 2 leti na Quantum meter MQ500 in 1. leto na Sondo

Poreklo: ZDA

OB NAKUPU: Apogee MQ500 Full Spectrum prejmete darilo!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala, Razsvetljava za vzgojo rastlin

73,20  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.