Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

----------------- ON REQUEST

T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L je aeroponični sistem za 40 rastlin. Izboljšana verzija od predhodnih modelov, ki so bili na tržiču leta 2022.

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0338

Dostava: 7 - 14 dni

1.220,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Dobava sistema T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L samo po pred naročilu! Ne pošiljamo z Pošto, možen samo osebni prevzem!

T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L

T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L je aeroponični sistem za 40 rastlin. Izboljšana verzija od predhodnih modelov, ki so bili na tržiču leta 2022.

Med najmočnejšimi, učinkovitimi in prilagodljivimi hidroponskimi sistemi na trgu.

Temelji na visoko učinkoviti tehnologiji našega AeroFlo, hkrati pa ponuja vrsto izboljšav, zaradi katerih je ta sistem še bolj ergonomičen, z brezkompromisno kakovostjo. Inovacije vključujejo odstranljiv pokrov in zaobljene vogale, ki poenostavljajo čiščenje, konstrukcijo komore in pokrova z dvojno steno za boljšo izolacijo ter notranjo namakalno cev za preprečevanje izgube vode. Nekoliko večje dimenzije v primerjavi z AeroFlo zagotavljajo, da imajo tudi korenine večjih rastlin vedno dovolj prostora in veliko vode. GrowStream je vsestranski, saj je primeren tako za majhne kot velike rastline in je edini hidroponski sistem na trgu, kjer lahko uspevajo ne le solate in zelišča, temveč tudi velike rastline.

Z zmogljivostjo zadrževanja od 10 do 120 rastlin na sistemsko enoto je sistem GrowStream®, ki ga je mogoče po potrebi razširiti, najbolj prilagodljiva rešitev za hidroponično pridelavo rastlin. Koncept GrowStream®, ki temelji na načelu optimalne porazdelitve vode s kisikom po celotni dolžini rastnega sistema, ponuja prednosti tehnike gojenja, znane kot aeroponika, brez njenih pomanjkljivosti (ogrevanje vode in visoka občutljivost na nihanje pH).

Sistemi GrowStream® so sestavljeni iz rezervoarja s preprosto vodno črpalko, ki črpa vodo v sadilno korito, kjer se vbrizgava v natančno nadzorovanih časovnih intervalih. Hranilna raztopina nato teče nazaj skozi odtočno cev in optimalno oskrbuje rezervoar s kisikom brez potrebe po zapleteni nadzorni tehnologiji ali velikem številu zračnih črpalk. To v največji možni meri poenostavi namestitev in delovanje sistema GrowStream®, tako da se pridelovalec lahko posveti svoji dejanski nalogi – nadzoru rastline – brez izgubljanja časa za vzdrževanje sistema.

Različica V2.0 prinaša naslednje nadgradnje:

  • Stranske kapice zgornjih žlebov. Zdaj se izdelujejo z inovativnim laserskim postopkom.

Prednosti:

  • cevi so zdaj zaprte s čepom, ki se privije in ne pritisne. S tem preprečimo, da bi raztezanje plastike in pritisk vode pri visokih temperaturah (svetilke, rastlinjaki poleti …) vplivali na izpadanje čepa.
  • Sedaj je tudi razdelilnik privit. Zdaj je izdelan iz fleksibilnih kosov cevi, tako da ni nevarnosti zloma razdelilnika in ga je mogoče po potrebi podaljšati ali skrajšati.
  • Poleg teh sprememb je bil rezervoar zamenjan tudi z novim črnim rezervoarjem.
  • Ima črno notranjost (iz reciklirane plastike), ki jo ščiti pred svetlobo, in belo zunanjost (nova plastika), ki jo ščiti pred soncem, zaradi česar hranilna raztopina ostane sveža.
  • Izboljšan je bil tudi dizajn pokrova rezervoarja, v paketu pa so bili vključeni odtočni komplet in čistilni dodatki za enostavno čiščenje dovodnih vodov.

 

Opis:

Največji prostor za rastline: 40

  • Dimenzije: 210 x 103 x 59 cm
  • Teža sistema: 36 Kg
  • 200 litrski rezervoar.
  • Črpalka Syncra 1.5 23W – 1350L/H – Max višina: 1,8m – premer priključka črpalke: 15/20mm.

 

Dobava sistema T.A. GrowStream 40 I V2 I 200 L samo po pred naročilu! Ne pošiljamo z Pošto, možen samo osebni prevzem!

 

Dodatne informacije

Teža 80 kg

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

26,84  Z vklj. DDV

Črpalke in doziranje, Hidroponika, Namakanje

31,23  Z vklj. DDV

Athena Ag, Gnojila in dodatki, Tekočine za hidro sisteme

30,00  Z vklj. DDV 25,50  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Athena Ag, Tekočine za hidro sisteme

75,00  Z vklj. DDV 63,75  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.